6 pers.
Ingredienser:
Fars:
500 g magert hakket oksekød
1 tsk groft salt
3 spsk fintrevet løg
1 fed knust hvidløg
1 æg
1½ dl. mælk
5 spsk rasp
6 lange pinde til bålstegning
150 g bacon i tynde skiver
Tilbehør:
Agurkstykker, tomater og bålkartofler.
Fremgangsmåde:
Rør det hakkede fars med slat i ca. 1 min. Kom løg, hvidløg og æg i.
Rør mælken i lidt efter lidt og derefter raspen.
Stil farsen i køleskabet tildækket i ½ time.
Del farsen i 6 lige store portioner og klem dem fast om en pind, så farsen har form som en tyk “pølse”.
Sno baconskiverne omkring – sørg for det sidder godt fast.
Steg farsbrødene over bålets gløder i ca. 10 min. til farsen er gennemstegt og baconen er gylden.
Drej pindene langsomt rundt under stegningen.