Nu nærmer julen sig med hastige skridt, og det betyder, at årets julefrokoster skal til at planlægges. Mange vælger i den forbindelse at arrangere den klassiske julebuffet som mad ud af huset, der er nem at gå til. Her skal maden blot afhentes, stilles an og så kan festen begynde. Skal det være lidt ekstraordinært, kan man dog vælge at få firmaet til også at sørge for personale til servering. Det er der de foregående år, flere og flere, som er begyndt at vælge frem for den klassiske buffet.
Det traditionelle mad
Vælger man diner transportable, som det kaldes, hvor firmaet også stiller med personale, kan man stadig sagtens vælge det samme mad, som fiskefilet, sild, flæskesteg, blodpølse, og hvad der ellers hører til en rigtig, traditionel julefrokost. Man slipper dog blot for enten at skulle finde personale eller selv at skulle sørge for, at maden kommer ind og ud fra bordet. Man kan også vælge at få maden serveret anrettet på tallerkener, hvilket gør festen lidt mere eksklusiv, og man slipper for at rende rundt om buffetbordet. Det bliver selvfølgelig lidt dyre i den anledning, men det kan bestemt anbefales at spytte lidt ekstra i for at undgå selv at skulle stå i køkkenet og bakse med tingene. Desuden er det næsten altid professionelt personale, der sikrer, at servering og anretning er helt i top og tager også opvasken.
Mange steder tilbyder det
Da efterspørgslen er stigende, er der også flere og flere firmaer, der tilbyder at lave disse arrangementer. Du kan finde diner transportable i Århus, Kolding, Fredericia, København, Odense og mange andre byer. Holdes festen ikke i nærheden af en af disse byer, er der mange af dem, der gerne tager lidt længere for at servicere din fest, så ingen bekymring. Så mulighederne er gode for at finde et sted, der kan hjælpe. Dog skal man være ude i lidt bedre tid, end hvis den kun stod på mad ud af huset. Det kræver naturligvis, at de kan afsætte personale til arrangementet, og da interessen er vokset, betyder det, at man blot skal være endnu hurtigere på aftrækkeren.