Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Halvmåner med oksekød

Home » Hovedretter » Pizza » Halvmåner med oksekød

Halvmåner med oksekød



4 pers

Ingredienser:

Dej:

½ pakke gær
2 dl vand
1spsk olie
½ tsk salt
1 æg ( gem lidt til pensling)
50 g grahamsmel
350 g hvedemel

Fyld:

7 stk løg
1 peberfrugt
½ tsk olie
250 g magert hakket oksekød
1 dåse flåde tomater
½ ds tomatpure
2 fed hvidløg
½ tsk salt & peber
1 tsk paprika

Tilbehør:

Salat

Fremgangsmåde:

Opløs gøren i lunkent vand. Olie, salt, æg og mel blandes i.

Dejen æltes sammen og sættes til hævning i mens fyldet tilbederedes.

Løg og peberfrugt snittes fint og svitses i olie, sammen med oksekødet. Flåde tomater, pureen og krydderier tilsættes.

Dejen deles i 4 dele og rulles ud.

Kødsovsen kommes på halvdelen af dejen og der drysses med ost.

Den sidste halvdel  af dejen trækkes hen over kødsovsen, så halvmånen  er lukket og den trykkes hele vejen rundt så sovsen ikke kan rende ud. Dette gøres med alle 4.

Halvmånerne sættes på en bageplade og smøres med det resterende æg og sættes i en 225° varm ovn og bages i 15 min.

Retur til pizza

Opskrifter med: Pizza



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter