Ingredienser:
2-3 auberginer i skiver
olivenolie
Til grønsagsblandingen:
1-2 hakkede løg
1-2 revet eller presset hvidløg
3 peberfrugter
1 ds. hakkede tomater
1-2 tsk. boullionpasta
1 tsk. rosmarin
Til ostesovs:
5 spsk. hvedemel
7 dl mælk
1 spsk. smør
1/2 tsk. paprika
2 dl revet ost
salt
Fremgangsmåde:
Auberginerne svitses ved svag varme og tages af.
Grønsagsblanding:
svits løg og peberfrugt, tilsæt tomat og boullionpasta. Smag til med rosmarin og salt
Ostesovs:
Smelt smøret i en gryde tilsæt lidt af mælken og rør melet ud i tilsæt resten af mælken under omrøring. Tilsæt ost og smag til med salt
Læg aubergineskiver grønsagsblanding ostesovs i ovnfast fad lagvis. Begynd med aubergineskiver slut med ostesovs.
Gratineres ved 225 o i 20-25 minutter.
Serveres med flutes og salat
Skift evt. en af peberfrugterne ud med champion.