4 pers.
Ingredienser:
500 g oksekød (bov el yderlår)
3 løg
3 mellemstore courgetter
2 mellemstore auberginer
3 spsk olie
1 lille ds tomatpuré
¼ l bouillon
1 laurbærblad
2 hele allehånde
Salt og peber
3 spsk tør hvidvin
Fremgangsmåde:
Kødet skæres i ca 3 cm store terninger.
Løget skæres i ringe. Courgetterne skæres i skiver. Auberginerne skæres i terninger.
Varm olien i gryden og brun kødet godt. Kom løgringene i og lad dem stege med i 2 min. Rør så tomatpuré i, tilsæt grønsagerne, bouillon, laurbærblad og allehånde.
Læg låg på og lad retten simre ved svag varme i 1 time. De sidste 10 min tages låget af gryden.
Når retten er færdig smages den til med salt, peber og vin.
Hvis den virker for fast i konsistensen, kan der tilsættes lidt ekstra vin