Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Sigøjnergryde

Home » Hovedretter » Hovedretter med Okse- og Kalvekød » Gryderetter » Sigøjnergryde

Sigøjnergryde



4 pers.

Ingredienser:

500 g oksekød (bov el yderlår)

3 løg

3 mellemstore courgetter

2 mellemstore auberginer

3 spsk olie

1 lille ds tomatpuré

¼ l bouillon

1 laurbærblad

2 hele allehånde

Salt og peber

3 spsk tør hvidvin

Fremgangsmåde:

Kødet skæres i ca 3 cm store terninger.

Løget skæres i ringe. Courgetterne skæres i skiver. Auberginerne skæres i terninger.

Varm olien i gryden og brun kødet godt. Kom løgringene i og lad dem stege med i 2 min. Rør så tomatpuré i, tilsæt grønsagerne, bouillon, laurbærblad og allehånde.

Læg låg på og lad retten simre ved svag varme i 1 time. De sidste 10 min tages låget af gryden.

Når retten er færdig smages den til med salt, peber og vin.

Hvis den virker for fast i konsistensen, kan der tilsættes lidt ekstra vin

Retur til gryderetter med okse- og kalvekød

Opskrifter med: Gryderetter



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter