4 pers.
Ingredienser:
4 store skiver sandwichbrød
300 – 400 gram hakket oksekød (god kvalitet)
Smør
Serveres med:
Rå hakkede løg
Revet peberrod
Hakkede syltede rødbeder
Kapers
Hakkede syltede agurker eller pickles
1 rå æggeblomme pr. portion.
Fremgangsmåde:
Rist brødet på panden i smør. Steg bøfferne på en pande – de må ikke være for gennemstegte, men skal være rosa.
Anret på portionstallerkener. Læg en bøf oven på en skive franskbrød, og server derpå med alt det forskellige tilbehør, alt efter hvad man kan lide.
Variation: Brødet smøres med smør, herover kommen enten lidt sennep eller tomatketchup. Derefter smøres det hakkede kød ret fast på brødet. Krydres med salt og peber og sættes derefter midt i ovnen ved 250 grader i ca. 10 minutter. Server med alt tilbehøret.