Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Pariserbøf

Home » Hovedretter » Hovedretter med Okse- og Kalvekød » Panderetter » Pariserbøf

Pariserbøf



4 pers.

Ingredienser:

4 store skiver sandwichbrød
300 – 400 gram hakket oksekød (god kvalitet)
Smør

Serveres med:

Rå hakkede løg
Revet peberrod
Hakkede syltede rødbeder
Kapers
Hakkede syltede agurker eller pickles
1 rå æggeblomme pr. portion.

Fremgangsmåde:

Rist brødet på panden i smør. Steg bøfferne på en pande – de må ikke være for gennemstegte, men skal være rosa.

Anret på portionstallerkener. Læg en bøf oven på en skive franskbrød, og server derpå med alt det forskellige tilbehør, alt efter hvad man kan lide.

Variation: Brødet smøres med smør, herover kommen enten lidt sennep eller tomatketchup. Derefter smøres det hakkede kød ret fast på brødet. Krydres med salt og peber og sættes derefter midt i ovnen ved 250 grader i ca. 10 minutter. Server med alt tilbehøret.

Retur til panderetter med okse og kalv

Opskrifter med: Panderetter



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter