Ingredienser:
200 g røget bacon
3 løg
3 gulerødder
¼ kålhoved
1 tsk timian
1 dåse flåede tomater
1 lille selleri
2 spsk koncentreret tomatpure
2 liter suppe (eller vand/boullion)
2 kartofler
200 g grønne bønner
1½ dl grønne ærter
2 porrer
4 fed hvidløg
1 lille frisk chili
50 g suppehorn
Salt – peber
Fremgangsmåde
Skær bacon i fine strimler og svits dem i en gryde indtil hovedparten af fedtet er smeltet af.
Snit løg, hvidløg, porrer, gulerødder og selleri samt kål meget fint og svits det i fedtet.
Tilsæt suppen og bring det hele i kog.
Fremgangsmåde
Skær bacon i fine strimler og svits dem i en gryde indtil hovedparten af fedtet er smeltet af. Snit løg, hvidløg, porrer, gulerødder og selleri samt kål meget fint og svits det i fedtet.
Tilsæt suppen og bring det hele i kog.
Til sidst koges suppen sammen med suppehorn, bønner, kartoffeltern, tomatpure, timian, hakket chili og flåede tomater i 20 – 30 min. pas på ikke at udkoge grønsagerne.
Tilsæt til sidst optøede grønne ærter.
Tilbehør:
Flútes