Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Minestronesuppe

Home » Hovedretter » Supper » Minestronesuppe

Minestronesuppe



Ingredienser:

200 g røget bacon
3 løg
3 gulerødder
¼ kålhoved
1 tsk timian
1 dåse flåede tomater
1 lille selleri
2 spsk koncentreret tomatpure
2 liter suppe (eller vand/boullion)
2 kartofler
200 g grønne bønner
1½ dl grønne ærter
2 porrer
4 fed hvidløg
1 lille frisk chili
50 g suppehorn
Salt – peber

Fremgangsmåde

Skær bacon i fine strimler og svits dem i en gryde indtil hovedparten af fedtet er smeltet af.

Snit løg, hvidløg, porrer, gulerødder og selleri samt kål meget fint og svits det i fedtet.

Tilsæt suppen og bring det hele i kog.

Fremgangsmåde

Skær bacon i fine strimler og svits dem i en gryde indtil hovedparten af fedtet er smeltet af. Snit løg, hvidløg, porrer, gulerødder og selleri samt kål meget fint og svits det i fedtet.

Tilsæt suppen og bring det hele i kog.

Til sidst koges suppen sammen med suppehorn, bønner, kartoffeltern, tomatpure, timian, hakket chili og flåede tomater i 20 – 30 min. pas på ikke at udkoge grønsagerne.

Tilsæt til sidst optøede grønne ærter.

Tilbehør:

Flútes

Retur til supper

Opskrifter med: Supper



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter