Ingredienser:
3 æg
200 gr. rørsukker
150 gr. økologisk smør
revet skal af 1 økologisk citron
180 gr. sigtet spelt
1 tsk. bagepulver
Lage:
150 gr. flormelis
1 spk. vand
saft af en stor citron
Pynt:
sigtet flormelis
Fremgangsmåde:
Pisk æg og rørsukker skummende. Tilsæt citronskal og det smeltede,
afsvalede smør skiftevis med melet, der er blandet med bagepulver.
Hæld dejen i en velsmurt let raspet springform (ca. 20 cm.) og bag kagen
midt i ovnen ved 175° i ca. 40 minutter til den er gennembagt.
Tag kagen ud, prik huller med en stegegaffel jævnt over hele overfladen.
Varm flormelis, vand og citronsaft til flormelis er smeltet, hæld lagen
over kagen og lad den afkøle.
Lagen skal løbe ned i hullerne.
Sigt flormelis over.