Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Saftig citronkage med speltmel

Home » Bagværk » Kager » Saftig citronkage med speltmel

Saftig citronkage med speltmel



Ingredienser:

3 æg
200 gr. rørsukker
150 gr. økologisk smør
revet skal af 1 økologisk citron
180 gr. sigtet spelt
1 tsk. bagepulver

Lage:
150 gr. flormelis
1 spk. vand
saft af en stor citron

Pynt:
sigtet flormelis

Fremgangsmåde:

Citronkage

Pisk æg og rørsukker skummende. Tilsæt citronskal og det smeltede,
afsvalede smør skiftevis med melet, der er blandet med bagepulver.

Hæld dejen i en velsmurt let raspet springform (ca. 20 cm.) og bag kagen
midt i ovnen ved 175° i ca. 40 minutter til den er gennembagt.

Tag kagen ud, prik huller med en stegegaffel jævnt over hele overfladen.

Varm flormelis, vand og citronsaft til flormelis er smeltet, hæld lagen
over kagen og lad den afkøle.
Lagen skal løbe ned i hullerne.
Sigt flormelis over.

Retur til kager

Opskrifter med: Kager



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter