4 pers.
Ingredienser:
400 g fileter af fladfisk eller torsk
1 porrer
1 rødløg
2 – 3 gulerødder
1 bundt grønne asparges
1 stort bundt persille
1 usprøjtet citron
Smør
Salt
Peber
Bagepapir
Fremgangsmåde:
Skyl og skræl grønsagerne.
Skær porrer, gulerødder og løg i tynde strimler.
Knæk de grønne asparges i passende stykker.
Skær fisken i stykker af 50 – 100 g.
Skyl persillen og hak den groft.
Skyl og skær citronen i tynde skiver – fjern kernerne.
Læg en passene portion grønsager på et stykke bagepapir og kom fisken over.
Kom et par tynde skiver smør på og krydder med salt og peber. Læg et par citronskiver øverst.
Saml kanterne af bagepapiret og rul mod fisken.
Anbring fiskepakkerne i en gryde eller på en bradepande over bålet.
Lad dem bare i ca. 20 min.
Server med brød og eller ris.