Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Fiskepakker med grønsager

Home » Grill » Bål » Fiskepakker med grønsager

Fiskepakker med grønsager



4 pers.

Ingredienser:

400 g fileter af fladfisk eller torsk
1 porrer
1 rødløg
2 – 3 gulerødder
1 bundt grønne asparges
1 stort bundt persille
1 usprøjtet citron
Smør
Salt
Peber

Bagepapir

Fremgangsmåde:

Skyl og skræl grønsagerne.

Skær porrer, gulerødder og løg i tynde strimler.

Knæk de grønne asparges i passende stykker.

Skær fisken i stykker af 50 – 100 g.

Skyl persillen og hak den groft.

Skyl og skær citronen i tynde skiver – fjern kernerne.

Læg en passene portion grønsager på et stykke bagepapir og kom fisken over.

Kom et par tynde skiver smør på og krydder med salt og peber. Læg et par citronskiver øverst.

Saml kanterne af bagepapiret og rul mod fisken.

Anbring fiskepakkerne i en gryde eller på en bradepande over bålet.

Lad dem bare i ca. 20 min.

Server med brød og eller ris.

Retur til bålmad

Opskrifter med: Bål



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter