Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Æbleskiver der lykkes

Home » Bagværk » Kager » Æbleskiver der lykkes

Æbleskiver der lykkes



Ingredienser:

240 gr mel

Reven skal af ½ citron

50 gr gær

1 spsk sukker

¼ tsk salt

2 dl mælk

2 dl kærnemælk

50 gr smeltet smør

3 æg,

Palmin eller olie til stegning.

Fremgangsmåde:

Rør sødmælken i smørret og smuldr gæren i den håndvarme blanding. Rør til gæren er opløst. Rør nu kærnemælk og æggeblommer i. Bland mel med sukker og salt og pisk det med en elpisker. Tilsæt citronskal og lad dejen hæve 1 time – brug en skål med høje sider, da den hæver til dobbelt størrelse. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i.

Kom lidt fedtstof i hvert hul på panden og bag æbleskiverne. Når de er ca halvt bagt, vendes de første gang ved hjælp af en strikkepind eller lignende. Fortsæt med at vende rundt til de er gyldne. Server dem med lidt flormelis drysset over.

OBS

Æbleskivepanden skal være lidt over middelvarm og de må ikke vendes for hurtigt.

Opskrift i samarbejde med Restaurant Herthadalen

Husk at købe sportstøj her

Opskrifter med: Kager



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter