Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Gærklejner med reven gulerod

Home » Bagværk » Kager » Gærklejner med reven gulerod

Gærklejner med reven gulerod



Ingredienser:

2,5 dl. Skummet mælk.
100 g hvedemel.
25 g gær.
50 g sukker.

Piskes sammen til et hævestykke, og henstår i 60 min.

100 gr fromage frais ( 50 g magarine kan anvendes i stedet.)
100 g reven gulerod.
Reven citronskal af en økologisk citron.
10 g salt.
10 g bagepulver.

Fremgangsmåde:

Alle ingredienser æltes godt sammen, til en ikke for blød dej, da klejnerne så er svære at vride.

Dejen rulles ud på et melet bord, ca 5 mm tyk, og skæres ud i 4 gange 8 cm

Gives et snit i midten, og vrides som en klejne.

Hæver tildækket i 45 min. og koges på begge sider i en friture ved 180º, til de er gyldne.

Glaseres med glasur, rørt op med lidt kanel.

Retur til kager

Indsendt af Thomas Sielemann

Opskrifter med: Kager



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter