Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Gulerodskage

Home » Bagværk » Kager » Gulerodskage

Gulerodskage



Ingredienser:

300 gr mørk farin
2 dl majsolie
4 æg
275 gr mel
1 tsk vanillesukker
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
1 tsk natron
2 tsk stødt kanel
350 gr revne gulerødder
1 dl rosiner
50 gr grofthakkede valnødder.

Flødeglasur:

150 gr flødeost
100 gr smør
200 gr flormelis
1 tsk vanillesukker.

Rør farinen sammen med olien og pisk æggene i et ad gangen. Pisk til blandingen er lys og cremet. Bland mel, vanillesukker, bagepulver, salt, natron og kanel og rør det i dejen. Tilsæt gulerødder, rosiner og valnøddekerner.

Læg bagepapir på en lille bradepande 30 x 23 cm og fyld dejen i.

Bag kagen ved 185° på nederste rille i 1 time og 20 minutter.

Køl gulerodskagen af i formen.

Glasur:

Rør flødeosten med smør, flormelis og vanillesukker til en fin glat glasur, der smøres over.

Opbevar kagen koldt, så har den lang holdbarhed.

Se også black fredagstilbud 2019

Retur til kager

Opskrifter med: Kager



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter