Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Snegle

Home » Bagværk » Kager » Snegle

Snegle



ca. 15 stk
Ingredienser:

3/4 dl mælk.
50 g margarine.
25 g gær.
2 spsk sukker.
2 tsk kardemomme.
½ tsk salt.
1 æg.
250 g mel.

Fyld:

75 g margarine.
50 g sukker.
1 tsk kanel.

Glasur:

100 g flormelis.
2-3 spsk varmt vand.

Fremgangsmåde:

Smelt margarinen i mælken.

Rør gæren ud i lunken mælk – lillefingerprøven.

Rør krydderier og æg i.

Tilsæt 2/3 af melet og slå dejen sammen.

Ælt efterhånden mere mel i, til dejen er passende.

Form dejen til en kugle og stil den til hævning i 20 min.

Rør en Remonce af margarine ,sukker og kanel.

Rør en glasur af flormelis og vand.

Rul dejen ud med en kagerulle til en firkant ca. 25 x 40 cm.

Smør remonce på dejen.

Rul dejen sammen på den smalle side.

Skær den ud i 2 cm tykke skiver.

Sæt sneglene på et smurt fad – læg den yderste spids/kant ind under sneglen.

Stil sneglene til hævning i 15 min.

Bag ca 10 min ved 200º.

Pynt sneglene med glasur, når de er afkølet.

Afkøl helst på rist.

Retur til kager

Indsendt af Thomas Sielemann

Opskrifter med: Kager



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter