Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Sommerkage

Home » Bagværk » Kager » Sommerkage

Sommerkage



Kagen er fyldt med en blanding af ribs, solbær og hindbær, men bærrene kan varieres med andre bær eller frugt alt efter sæsonen f.eks. jordbær, brombær, halve udstenede blommer/kirsebær eller pærer og/eller æbler skåret i små stykker.

Ingredienser:

250 g blandet ribs, solbær og hindbær
3 spsk sukker.
3 æg
250 g sukker
175 g smør
175 g mel
1½ tsk bagepulver
1 tsk kanel (kan udelades)

Fremgangsmåde:

Kage

Bland bærerne med 3 spsk sukker. Pisk æggene tykt skummende med 250 g sukker. Smelt smør og rør det forsigtigt i æggemassen. Bland mel, bagepulver og kanel (kan udelades) og vend det forsigtigt i dejen sammen med bærerne.

Kom dejen i en springform – ca 23 cm. I diameter – smurt med fedtstof eller beklædt med bagepapir. Bag kagen ved 175° ca. 50 minutter i den nederste halvdel af ovnen. Sigt et tyndt lag flormelis over kagen, når den er kold.

Retur til kager

Opskrifter med: Kager



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter