Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Frugtsalat med varm chokoladesovs

Home » Desserter » Frugtsalat med varm chokoladesovs

Frugtsalat med varm chokoladesovs



6 portioner

Ingredienser:

1 klase vindruer
1 stor dåse frugtcocktail, ca. 800 gram
1 dåse mandarinbåde
500 gram jordbær
1 dl piskefløde

Chokoladesauce:

2 dl piskefløde
125 gram god mørk chokolade
1 spsk. ristede mandelflager

Fremgangsmåde:

Skyl vindruerne og del den på langs. Fjern kernerne. Hæld væden fra dåsefrugterne og bland frugterne i en skål sammen med vindruerne.

Skyl og pil jordbærrene. Tag ca. en tredjedel fra til pynt. Skær resten i skiver og bland dem med den øvrige frugt. Lad frugtsalaten stå koldt til den skal serveres.

Hæld fløden i en skål og kom en i vandbad i en kasserolle. Bræk chokoladen i stykker og smelt den i fløden. Rør jævnligt i den og hold saucen varm.

Til pynt: pisk fløden. Del jordbærrene på langs. Kom frugtsalaten op i en stor skål. Pynt med en stor klat flødeskum i midten, og fordel de halve jordbær omkring. Hæld chokoladesaucen op i en skål og drys mes ristede mandelflager – og server frugtsalaten kold med en varme chokoladesauce ved siden af.

Retur til desserter

Opskrifter med: Desserter



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter