Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Ris a´lamande

Home » Desserter » Ris a´lamande

Ris a´lamande



Ingredienser:

90 g. grødris
7,5 dl. sødmælk
1 spsk. sukker
1 stang vanille

1 spsk vanillesukker
200 g. smuttede mandler
4 dl. piskefløde
1 gl. syltede kirsebær

Fremgangsmåde:

Bring mælken i kog i en tykbundet gryde og kom risene i under omrøring.

Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud og gemmes.

Kom den “tømte” vanillestang i og lad den koge med i 4-5 min uden låg.

Tag vanillestangen op og læg låget på gryden.

Kog risene ved svag varme i 35-40 minutter. (Risengrøden skal være meget tynd og stivner under afkølingen)

Afkøl grøden evt til dagen efter.

Hak de smuttede mandler og rør sukker i risengrøden. Pisk fløden stiv sammen med vanille og vanillesukker.

Rør forsigtig mandlerne i flødeskummen og vend herefter blandingen i risengrøden.

Serveres med lun eller kold kirsebærsauce

Retur til desserter eller gå til easy park

Opskrifter med: Desserter



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter