Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Små chokoladetærter

Home » Desserter » Små chokoladetærter

Små chokoladetærter



6 pers.

Ingredienser:

Mørdej:
200 g mel
125 g smør
1 spsk flormelis
1 æggeblomme
1 spsk koldt vand

Fyld:
250 g mørk chokolade
50 g smør
3 æggeblommer (Pasteuriserede)
4 æggehvider (Pasteuriserede)
50 g smør
2 spsk stærk kaffe

Fremgangsmåde:

Mørdej :

Kom ingredienserne til mørdejen i foodprocessoren og kør, til dejen er let samlet ( eller rør den selv sammen).

Tryk den sammen og pak den i folie.

Stil dejen køligt 30 minutter.

Rul den dernæst ud og beklæd 6 smurte portionstærteforme.

Bag dem ved 200º i ca. 12 minutter, til tærtebundene er gyldne og sprøde.

Afkøl dem.

Fyld :

Chokolade og kaffe smeltes sammen i vandbad.

Pisk smør og æggeblommer i lidt efter lidt.

Pisk æggehviderne stive, vend sukkeret i og vend til sidst chokoladeblandingen i.

Hæld denne blanding i de kolde tærtebunde, stil dem køligt i ca. 1 time.

Server dem, eventuelt pyntet med flødeskum og chokoladeblade.

Retur til desserter

Opskrifter med: Desserter



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter