Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Sukiyaki-strimlet oksekød

Home » Diverse » Opskrifter fra andre lande » Japanske retter » Sukiyaki-strimlet oksekød

Sukiyaki-strimlet oksekød



4 pers

Ingredienser:

7oo g oksekød – tyksteg eller højreb
1 gulerod
1 – 2 forårsløg
½ kinakål
Friske svampe
200 g tufo
500 g kogte glasnudler
30 g oksefedt eller 4 – 6 spsk olie
4 æg

Til saucen:

2½ dl okseboullion
4 spsk sojasauce
2 spsk saké
1 spsk sukker

Fremgangsmåde:

Frys kødet i 3 – 4 timer

Skær det næsten frosne kød i meget tynde skiver – ca 2 mm.

Skær alle grønsagerne i lange skrå skiver og anret dem på et fad sammen med kødet.

Saucen:

Bring okseboullionen i kog. Smag til med soja, saké og sukker. Tag saucen af varmen og hæld den i en skål.

Varm en dyb pande – sauterpande – op. Kom fedtstoffet i, når panden er varm. Smør hele panden med fedtstoffet.

Stil panden på bordet og steg så kød, dernæst grønsager og tofu og til sidst glasnudler direkte ved bordet direkte ved bordet.

Hæld saucen ved og steg i kort tid.

Slå æggene ud i fire skåle, pisk dem let.

Hver person tager nu små portioner af kød, glasnudler og grønsager og dypper dem i ægget.

Retur til retter fra Japan

Se også citat plakater fra Wespeakposters.dk

Opskrifter med: Japanske retter



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter