Ingredienser:
500 g abrikoser
1/4 l vand
1 brev gelepulver (40g) evt gul melatin
500 g sukker
1 tsk smør
Fremgangsmåde:
Skyl abrikoserne og kom dem i en skål. Hæld vandet på og lad dem stå natten over.
Kog abrikoserne i udblødningsvandet i ca 10 minutter.
Blend dem og hæld mosen i en gryde.
Lad den koge et par minutter under piskning.
Bland gelepulver med 4 spsk sukker og rør det i. Lad det koge 1 minut under omrøring.
Rør resten af sukkeret i og lad det koge kraftigt under omrøring.
Smør en flad form med smør og hæld mosen i . Den skal ligge i ca 2 cm tykkelse.
Afkøles og tørres i 1-2 døgn.
Kommes på et stykke bagepapir, når massen er fast.
Lad det stå på bagerist i 1-2 døgn.