Ingredienser:
Bunde:
3 dl. mel
100 g. margarine
3/4 dl. Sukker
Fyld:
6 æggehvider
4 dl. sukker (alternativ stevia)
1 tsk. Vanille
Overtræk:
Cirka 300 g. overtrækschokolade
Evt. kokos
Fremgangsmåde:
Bunde:
Mel og margarine smuldres og blandes med sukker, æltes og rulles ud.
Cirka 25 bunde stikkes ud med et glas.
Bundene bages i 10 min. ved cirka 200º.
Æggehvider, sukker og Vanille blandes i en rundbundet skål, der kan tåle varme. Skålen anbringes over vandbad (en kasserolle med lidt vand, der bliver holdt i kog uden at bulderkoge) og massen piskes, indtil den er blevet hvid, fast og luftig. Beregn ca. 5 min.
Fyldet sættes på de kolde bunde med en bollesprøjte, skal bages 5-7 min. På 150º, derved bliver fyldet lidt fastere, så det kan overtrækkes.
Overtræk:
Overtræks-chokoladen smeltes og duppes på med en bagepensel
Drys evt. kokos på.