Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Flødeboller

Home » Diverse » Slik » Flødeboller

Flødeboller



Ingredienser:

Bunde:
3 dl. mel
100 g. margarine
3/4 dl. Sukker
Fyld:
6 æggehvider
4 dl. sukker (alternativ stevia)
1 tsk. Vanille

Overtræk:

Cirka 300 g. overtrækschokolade
Evt. kokos

Fremgangsmåde:

Bunde:
Mel og margarine smuldres og blandes med sukker, æltes og rulles ud.

Cirka 25 bunde stikkes ud med et glas.
Bundene bages i 10 min. ved cirka 200º.

Æggehvider, sukker og Vanille blandes i en rundbundet skål, der kan tåle varme. Skålen anbringes over vandbad (en kasserolle med lidt vand, der bliver holdt i kog uden at bulderkoge) og massen piskes, indtil den er blevet hvid, fast og luftig. Beregn ca. 5 min.

Fyldet sættes på de kolde bunde med en bollesprøjte, skal bages 5-7 min. På 150º, derved bliver fyldet lidt fastere, så det kan overtrækkes.

Overtræk:
Overtræks-chokoladen smeltes og duppes på med en bagepensel

Drys evt. kokos på.

Retur til slik

Find dit næste jakkesæt her

Opskrifter med: Slik



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter