Ingredienser:
250 gram rå marcipan
80 gram nougat
250 gram chokoladeovertræk
2 spiseskefulde kakaolikør
Fremgangsmåde:
Skær marcipanen i skiver på en halv centimeter.
Skær også nougaten i skiver på en halv centimeter, og læg dem ovenpå marcipanstykkerne.
Del skiverne i fire dele, og rul hver del til en kugle.
Overtræk:
Smelt chokoladen i en lille gryde ved svag varme.
Tilsæt kakaolikøren, og rør den ind i chokoladen.
Vend marcipankuglerne i chokoladen ved hjælp af et par teskeer.
Læg kuglerne på bagepapir.
Lad chokoladeovertrækket stivne, inden kugler-ne lægges væk.
Opbevaring:
Opbevar de færdige kugler tørt og koldt. Men ikke i køleskabet, hvor man risikerer, at der dannes kondens, som skjolder chokolade-overtrækket.
Mangler du billigt designertøj til kvinder?
Se også dette erp system når du alligevel er igang