Ingredienser:
500 gram magert, hakket lammekød
1 stort finthakket løg
1 fed knust hvidløg
2 tsk friskhakket basilikum
2 skiver franskbrød uden skorpe
1½ tsk groft salt
3 dl mælk
Tilbehør:
8 tomater i skiver
Fetaost
Oliven
2 spsk olie
1½ tsk hvidvinseddike
Fremgangsmåde:
Kom franskbrød og mælk i en skål og lad det trække i 10 minutter.
Tilsæt lammekød, finthakket løg, hvidløg, basilikum og groft salt. Rør farsen godt.
Kom farsen i en smurt franskbrødform ( 1½ ltr ).
Bag pateen midt i en forvarmet ovn på 200º i 40 minutter.
Stil tildækket i køleskabet indtil næste dag.
Anret tomat, feta og oliven på et fad. Drys med peber. Pisk olie og hvidvinseddike sammen og hæld ud over tomat, feta og oliven.