Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Snobrød med skinke og ost

Home » Grill » Bål » Snobrød med skinke og ost

Snobrød med skinke og ost



6 pers.

Ingredienser:

25 g smør
¼ liter mælk
25 g gær
2 tsk sukker
¾ tsk groft salt
Ca. 400 g hvedemel (ca. 6¾ dl)

6 tynde skiver kogt skinke (ca. 150 g)
6 lange pinde til snobrød
Ost i skiver

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri.

Tilsæt de øvrige ingredienser. Slå dejen godt sammen.

Dæk skålen og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.

Tag dejen ud på et mel drysset bord og ælt den godt igennem.

Del dejen i 6 stykker og tril hvert stykke ca. 40 cm langt.

Rul en skive skinke og en skive ost om hver pind og sno et stykke dej udenom (sørg for det sidder godt fast)

Bag snobrødene over bålets gløder  til brødene er gennembagte og gyldne.

Tag forsigtigt de bagte snobrød af pindene og fyld osten i hullerne.

Spis snobrødene varme.

Indsendt af: Tanja 13 år – Horsens

Retur til bålmad

Opskrifter med: Bål



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter