Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Julehjerter

Home » Højtider » Juleopskrifter » Julekager » Julehjerter

Julehjerter



Ingredienser:

200 g smør
200 g sukker
3 æg
1 dl cremefraiche
50 g valnøddekerner
200 g mel
1 tsk stødt kanel
1/2 tsk stødte nelliker
1 tsk stødt ingefær
1 tsk vanillesukker
1 tsk bagepulver

Pynt:

Fx. glasur, slik osv.

Fremgangsmåde:

Rør smørret og sukkeret blødt.

Tilsæt æggene enkeltvis under piskning og rør cremefraichen og de finthakkede valnødder i.

Bland mel, krydderier og bagepulver, og sigt det under omrøring i dejen.

Kom dejen i en velsmurt form på ca. 1 1/2 liter og bag den på nederste rille i ovnen ved 180º i ca. 50 minutter.

Lad kagen blive kold, før den vendes ud og pyntes.

Pisk til glasuren æggehviden let sammen og tilsæt under konstant piskning den sigtede flormelis lidt efter lidt. Når massen er stiv, røres frugtfarve i.

Fordel glasuren på kagen og pynt med kagekugler.

Retur til julekager

Opskrifter med: Julekager



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter