Ingredienser:
8 fiskefileter
2 – 3 spsk citronsaft
40 g smeltet smør/margarine
Salt og peber
½ – 1 tsk karry
3 hårdkogte æg
2 spsk fintklippet dild
Tilbehør:
Kartofler, dild
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen og indstil den på 200º.
Rens skyld, salt, skyl og aftør fileterne. Skær fileterne igennem på langs. Rul dem sammen fra hale mod hoved med skindsiden indad. Læg dem i en velsmurt ildfast fad. Dryp citronsaft over.
Smelt smørret. Tilsæt salt, peber og karry. Hæld blandingen over fisken. Hak æg og dild og drys begge dele over fisken.
Dæk fadet med låg el. folie. Sæt det midt i ovnen i 15 – 20 min – til fisken er mør.
Retur til hovedretter med fisk og skaldyr
Sponsoreret af iFit