Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Indbagt kalkunbryst

Home » Hovedretter » Hovedretter med fjerkræ » Indbagt kalkunbryst

Indbagt kalkunbryst



4. pers.

1 hel kalkunbryst
1 rød peberfrugt
1 rød løg
2 – 3 fed hvidløg
1 pakke bacon i tern
1 pose revet ost
Butterdej
Lidt olie
Peber
Salt
Timian
Paprika

Skær peberfrugt, rødløg og hvidløg i tern og put dem i en skål sammen med bacon. Bland det sammen med ca. 4 tsk timian. 3 tsk paprika, peber og salt og lidt olie.

Skær nogle dybe riller i kalkunbrystet ca. for hver 3 cm.

Kalkunbrystet ligges oven på det udrullede butterdej – butterdejen skal kunne dække hele kalkunbrystet.

Fyldet stoppes ned i rillerne og resten ovenpå kalkunbrystet sammen med det revet ost.

Butterdejen lukkes om kalkunbrystet og der kan puttes lidt krydderier oven på.

Sættes i en 200° varm ovn i ca. 50 min.

Serveres med pasta og salat.

Retur til hovedretter med fjærkræ

Opskrifter med: Hovedretter med fjerkræ



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter