4. pers.
1 hel kalkunbryst
1 rød peberfrugt
1 rød løg
2 – 3 fed hvidløg
1 pakke bacon i tern
1 pose revet ost
Butterdej
Lidt olie
Peber
Salt
Timian
Paprika
Skær peberfrugt, rødløg og hvidløg i tern og put dem i en skål sammen med bacon. Bland det sammen med ca. 4 tsk timian. 3 tsk paprika, peber og salt og lidt olie.
Skær nogle dybe riller i kalkunbrystet ca. for hver 3 cm.
Kalkunbrystet ligges oven på det udrullede butterdej – butterdejen skal kunne dække hele kalkunbrystet.
Fyldet stoppes ned i rillerne og resten ovenpå kalkunbrystet sammen med det revet ost.
Butterdejen lukkes om kalkunbrystet og der kan puttes lidt krydderier oven på.
Sættes i en 200° varm ovn i ca. 50 min.
Serveres med pasta og salat.