Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Sprød kylling i fad

Home » Hovedretter » Hovedretter med fjerkræ » Sprød kylling i fad

Sprød kylling i fad



Kylling

Ingredienser:

1 kylling el poulard, ca 1½ kg

Krydderiblanding:

2 spsk olie
½ tsk tørret estragon
⅛ tsk tørret rosmarin
2 spsk hakket persille
2 spsk fintklippet purløg
Salt og friskkværnet peber

Tilbehør:

Grøn salat og kartofler

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen og indstil den på 200°. Del kyllingen i 8 stykker. Drys salt og peber på. Læg kyllingestykkerne i et velsmurt ildfast fad med skindsiden nedad.

Rør olie og finhakkede krydderurter sammen. Pensl kyllingestykkerne med halvdelen af denne blanding. Dæk fadet med folie. Sæt det på ovn risten midt i ovnen. i ca. 10 – 30 min.

Fjern folien, når kyllingen er mør. Tænd for grill el. højeste ovn varme, 250 – 300°.

Åben ventil el. sæt ovndøren på klem.

Pensl med krydderolien i fadet. Sæt fadet i ovnen igen. Dryp ofte kyllingestykkerne. Efter brun dem, til de er gyldne og sprøde.

Retur til hovedretter med fjerkræ

Opskrifter med: Hovedretter med fjerkræ



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter