Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Bøffer i folie

Home » Hovedretter » Hovedretter med Okse- og Kalvekød » Farsretter » Bøffer i folie

Bøffer i folie



Ingredienser:

500g hakket oksekød
250g champignon
2 løg
1 grøn peberfrugt
2-3 tomater
salt og peber

Fremgangsmåde:

Kødet formes til 4 store bøffer og krydres med salt og peber.

Bøfferne brunes på panden i margarine, når bøfferne er brunet lægges de på hvert sit stykke stanniol.

Kom de hakkede champignoner og de hakkede løg op på panden med margarinen fra bøfferne og rist dem, herefter kommes peberfrugten i tern og tomat-både op på panden, krydder med salt og peber og lad det simre et øjeblik.

Fordel grønsagsblandingen på bøfferne, luk folien om bøffen og grønsagerne som små pakker og læg den i et ildfastfad og sæt det i ovnen ved 200° i 30 min.

Tilbehør:
Hasselbagte kartofler og salat.

Retur til okse- og kalvefarsretter

Opskrifter med: Farsretter



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter