4 pers.
Ingredienser:
Dej:
225 g hvedemel
1 nip salt
2 dl vand
2 dl mælk
3 mellemstore æg
50 g smeltet smør
Lidt fedtstof til bagning
Fyld:
125 g hvidkål
½ porre
½ løg
½ ds bambusskud
50 g champignon
100 g bønnespirer
2 spsk olie
75 g hakket oksekød
75 g hakket svinekød
2 spsk sojasauce
Salt
Peber
Fremgangsmåde:
Pandekager:
Bland mel og salt, og pisk vand og mælk i, gerne med el-pisker, så dejen ikke klumper.
Pisk æggene i ét ad gangen og til sidst det smeltede smør.
Lad dejen hvile en time. bag tynde pandekager på en stor pande. Der bliver ca. 10 stk.
Fyld:
Skyl grøntsagerne og skær dem i tynde strimler. Pil og hak løget.
Brun kødet i olien, på en pande.
Tilsæt kål, porre, løg og bambusskud og lad det svitse i ca. 5 minutter.
Tilsæt champignon og bønnespirer og svits det hele et par minutter.
Smag til med sojasauce, salt og peber.
Servering:
Kom en god ske fuld fyld på hver pandekage og rul dem sammen.
Drys evt. med lidt revet ost og sættes i ovnen indtil dette er smeltet i en 200° varm ovn.
Tips:
Der kan også drysses revet ost over fyldet inden pandekagerne rulles sammen.
Gratinere pandekagerne i en 200° varm ovn i ca. 6 min.