Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Fyldte pandekager med oksefars

Home » Hovedretter » Hovedretter med Okse- og Kalvekød » Farsretter » Fyldte pandekager med oksefars

Fyldte pandekager med oksefars



4 pers.

Ingredienser:

Dej:

225 g hvedemel
1 nip salt
2 dl vand
2 dl mælk
3 mellemstore æg
50 g smeltet smør
Lidt fedtstof til bagning

Fyld:

125 g hvidkål
½ porre
½ løg
½ ds bambusskud
50 g champignon
100 g bønnespirer
2 spsk olie
75 g hakket oksekød
75 g hakket svinekød
2 spsk sojasauce
Salt
Peber

Fremgangsmåde:

Pandekager:

Bland mel og salt, og pisk vand og mælk i, gerne med el-pisker, så dejen ikke klumper.

Pisk æggene i ét ad gangen og til sidst det smeltede smør.

Lad dejen hvile en time. bag tynde pandekager på en stor pande. Der bliver ca. 10 stk.

Fyld:

Skyl grøntsagerne og skær dem i tynde strimler. Pil og hak løget.

Brun kødet i olien, på en pande.

Tilsæt kål, porre, løg og bambusskud og lad det svitse i ca. 5 minutter.

Tilsæt champignon og bønnespirer og svits det hele et par minutter.

Smag til med sojasauce, salt og peber.

Servering:

Kom en god ske fuld fyld på hver pandekage og rul dem sammen.

Drys evt. med lidt revet ost og sættes i ovnen indtil dette er smeltet i en 200° varm ovn.

Tips:

Der kan også drysses revet ost over fyldet inden pandekagerne rulles sammen.

Gratinere pandekagerne i en 200° varm ovn i ca. 6 min.

Retur til okse og kalvefarsretter

Opskrifter med: Farsretter



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter