Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Londonfad

Home » Hovedretter » Hovedretter med Okse- og Kalvekød » Farsretter » Londonfad

Londonfad



4 pers.

Ingredienser:

25 g smør

500 g hakket oksekød

2 løg

50 g rosiner

2 madæbler

4 spsk bouillon

Salt og peber

Ca, 110 g kartoffelmos

2 spsk tomatpuré

50 g reven ost

Tilbehør:

Salat og flütes.

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en kasserolle, svits de pillede hakkede løg. Tilsæt rosiner og æbler samt kødet og svits det hele til kødet er brunet. Læg det over i et dybt ovnfast fad. Rør tomatpuré og bouillon i kødet. Drys med salt og peber.

Lav kartoffelmosen læg den over kødet . Drys ost over og stil fadet tilbage i ovnen i 10 – 15 min – til osten er smeltet og overfladen er gylden.

Dæk fadet med alu-folie og stil de i en 180° varm ovn i 30 min.

Retur til okse- og kalvefarsretter

Opskrifter med: Farsretter



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter