Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Benløse fugle

Home » Hovedretter » Hovedretter med Okse- og Kalvekød » Gryderetter » Benløse fugle

Benløse fugle



Ingredienser:

8 tynde skive kalv- el. okseklump eller yderlår, 65 – 75 g pr stk

8 strimler røget spæk

1 finthakket løg

1 spsk finthakket persille

Salt, peber

1 spsk olie

Ca. 2½ dl boullion.

Jævning:

1 spsk mel

Vand.

Tilbehør:

Kartoffelmos el. ris, salat.

Fremgangsmåde:

Skær kødet ud i tynde skiver. Vend spækstrimlerne i lidt salt og peber og læg en strimmel på hver skive kød. Drys lidt hakket persille og hakket løg over. Rul kødskiverne sammen og fastgør med kødnåle.

Brun fedtstoffet i en gryde. Brun “fuglene” på alle sider. Drys lidt salt og peber over. Dæmp varmen. Hæld bouillon i gryden. Læg låg på gryden. Små steg “fuglene” 45 – 65 min, afhængig af hvilket kød der bruges. Yderlår skal have længere tid end klump. Ryst vand og mel til jævning og hæld den i den kogende ret ved konstant omrøring. Kog retten igennem 2 min. Smag til med salt og peber. Fjern kødpinde.

Tilsæt evt. sovsen ½ – 1 dl fløde.

Retur til gryderetter med okse- og kalvekød

Opskrifter med: Gryderetter



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter