Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Braiseret oksebov

Home » Hovedretter » Hovedretter med Okse- og Kalvekød » Gryderetter » Braiseret oksebov

Braiseret oksebov



Ingredienser:

Ca. 800g oksebov

Ca. spsk olivenolie

Ca. ½ spsk smør

2 store løg i tern

4 mellemstore gulerødder i tern

70 gr tomatkoncentrat

1 spsk grovkornet sennep

2 dl tør hvidvin

Majsstivelse til jævning

Salt/peber

Fremgangsmåde:

Dup kødet tørt og brun det på alle sidder i fedt stoffet i en stor gryde. Krydder med salt og peber og tag det op. Steg herefter løg og gulerødder tilsæt tomatkoncentrat, sennep og vin og lad blandingen koge indtil den halve mængde væske læg derpå kødet tilbage i gryden tilsæt 2½ dl vand. Læg låg på gryden og lad kødet brassiere over svag varme i en time til 1 t 15 min. Tag kødet op, jævn med majsstivelsen rørt op i et lidt vand smag til med salt og peber.

Cremolata:

Bland citronskal hvidløg og persille og smag til med lidt salt. Serveres med lidt spaghetti eller ris.

Retur til gryderetter med okse- og kalvekød

ingefærshot

Opskrifter med: Gryderetter



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter