4.pers
Ingredienser:
4 møre bøffer á 200 gram oksemørbrad
4 tsk. kapers
20 gram revet peberrod
1 tomat
Smør til stegning
Kartoffelmos:
3/4 kg. melede kartofler
50 ghram smør
2 æg
Salt
Peber
Fremgangsmåde:
Kog kartoflerne i 20-30 min.
Mos kartoflerne sammen med smør og æg.
Mos det længe så det er så meget fri for klumper som muligt. Kom det i en sprøjtepose som den man bruger til flødeskum.
Steg bøfferne 2 min på hver side og krydr dem med salt og peber.
Læg bøfferne i et ildfast fad.
Sprøjt kartoffelmosen i siderne af bøfferne,
Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 225-250° – ikke varmeluft.
Lad det stå i 10 – 15 min til kartoffelmosen er gyldenbrun.
Pynt bøfferne med kapers og peberrod