Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Wienerschnitzel

Home » Hovedretter » Hovedretter med Okse- og Kalvekød » Panderetter » Wienerschnitzel

Wienerschnitzel



Ingredienser:

4 tynde skiver kalveinderlår el -klump a 150 g

1 æggehvide el. 1 helt æg

Ca. 4 spsk rasp

Salt, peber

40 – 50 g smør

1 dl bouillon

Pynt:

Citron

Kapers

Revet peberrod

Evt. Ansjos

Fremgangsmåde:

Fjerne evt. sener og hinder. Bank kødet ud med håndroden, til det er ca. 1 cm tykt.

Pisk æggehviden let sammen med 2 tsk vand på en tallerken. Bland rasp med salt og peber på et stykke smørebrøds- el. bagepapir.

Vend først kødet i æggehvide/hele æg og derefter over i raspen. Ryst papiret lidt frem og tilbage og sørg for, at kødet er helt dækket med rasp.

Brun smørret på panden til det er gyldent. Læg schnitzlerne på. Steg dem i 3 min på hver side. Vend dem kun én gang. Læg schnitzlerne på et gloende varmt fad. Hold dem varme.

Kog panden af med bouillon.

Skær citronen ud i skiver – husk at fjerne kernerne.

Lig 1 – 2 skiver citron oven på schnitzlen, hvor du ligger revet peberrod, kapers og evt en ansjos på toppen.

Retur til panderetter med okse- og kalvekød

Opskrifter med: Panderetter



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter