2 pers.
Ingredienser:
Kødsauce:
300 hakket oksekød
2 spsk olie
2 hakkede løg
2-4 revne gulerødder
1 laurbærblad
1 ds. flåede tomater
1 bouillonterning
Salt
Peber
Bechamelsauce: (hvid sauce)
20 g. margarine
2 spsk. Hvedemel
3½ dl. Mælk
Salt
Evt. Muskatnød
Fremgangsmåde:
Løg brunes i olie, kød kommes i og brunes. Kom krydderier, tomater og de revne gulerødder i.
Evt. lidt ekstra vand.
Lad kødsovsen simre i ca. 15 minutter.
Smelt margarinen, kom melet i og kom mælken i lidt af gangen.
I et ildfast fad som er smurt med margarine, lægges lagvis hvid sauce, kødsauce, og lasagneplader. Osv. osv. Slut af med hvid sauce.
Drys evt. med revet ost og rasp.
Bages i ovnen ved 200° i 30 minutter.