Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Pitabrød a la René

Home » Hovedretter » Pizza » Pitabrød a la René

Pitabrød a la René



Ingredienser:

6 pitabrød
3 tomater
1 bndt. rucculasalat

Fyld:

500 g hakket oksekød -9 %
1 stort løg
1 glas champignon
1/2 glas soltørret tomat i glas
3 spsk. herpes de provence krydderi
1 tsk. salt
1 tsk. pepper
1 spsk. olie el. andet fedtstof til stegning

Fremgangsmåde:

Hæld champignon og soltørret tomat i en si og lad det dryppe af i 5 min.
Hak begge dele fint og stil det til side…
Varm en pande med olien (el andet fedtstof).
Hak løget fint og kom det på panden, svits det til løget er gennemsigtigt.
Tilsæt oksekød, og svits det til det er brunt (rod godt i det med en paletkniv, så det smuldrer).
Tilsæt soltørret tomat, champignon, salt, pepper + provencekrydderi, og lad det simre/småkoge i 5 – 10 min.
Varm i mens pitabrød i ovn el på brødrister, skær tomater i skiver og vask rucculasalat.
Fyld hvert pitabrød med 3 skiver tomat, rucculasalat og den varme fyld…

Klar til servering!!

Tips: Man kan variere fyldet efter lyst: Majs, paprikkastrimler, div pebre osv..

Indsendt af Eva Thestrup

Retur til pizza

Opskrifter med: Pizza



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter