Ingredienser:
6 pitabrød
3 tomater
1 bndt. rucculasalat
Fyld:
500 g hakket oksekød -9 %
1 stort løg
1 glas champignon
1/2 glas soltørret tomat i glas
3 spsk. herpes de provence krydderi
1 tsk. salt
1 tsk. pepper
1 spsk. olie el. andet fedtstof til stegning
Fremgangsmåde:
Hæld champignon og soltørret tomat i en si og lad det dryppe af i 5 min.
Hak begge dele fint og stil det til side…
Varm en pande med olien (el andet fedtstof).
Hak løget fint og kom det på panden, svits det til løget er gennemsigtigt.
Tilsæt oksekød, og svits det til det er brunt (rod godt i det med en paletkniv, så det smuldrer).
Tilsæt soltørret tomat, champignon, salt, pepper + provencekrydderi, og lad det simre/småkoge i 5 – 10 min.
Varm i mens pitabrød i ovn el på brødrister, skær tomater i skiver og vask rucculasalat.
Fyld hvert pitabrød med 3 skiver tomat, rucculasalat og den varme fyld…
Klar til servering!!
Tips: Man kan variere fyldet efter lyst: Majs, paprikkastrimler, div pebre osv..
Indsendt af Eva Thestrup