Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Pizza med tun

Home » Hovedretter » Pizza » Pizza med tun

Pizza med tun



4 pers.

Ingredienser:

Bund:
10 g gær
1¼ dl lunkent vand
½ tsk groft salt
1 spsk olie
200 g hvedemel (ca. 3 1/3 dl)

Tomatsauce:
25 g smør
2 mellemstore, hakkede zittauerløg (ca. 150 g)
1 hakket fed hvidløg
1 dåse flåede tomater (ca. 400 g)
½ tsk tørret oregano
½ tsk groft salt
Friskkværnet peber

Fyld:
1 dåse tun i vand (ca. 185 g)
1 dåse muslinger (ca. 250 g)
150 g Karoline’s Mozzarella ost 40+ (21%) eller Mild Danbo ost 30+ (16%)

Tilbehør:

520 g blandet salat

Fremgangsmåde:

Pizza tun

Bund:

Rør gæren ud i lunkent vand (lillefingervarmt) i en røreskål. Tilsæt salt, olie og mel (hold lidt af melet tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med et låg eller alufolie, og lad dejen hæve et lunt sted i ca. 40 minutter.

Tomatsauce:

Smelt smørret i en tykbundet gryde og svits løg og hvidløg heri. Tilsæt de flåede tomater med væde, oregano, salt og peber. Kog saucen ved jævn varme uden låg i ca. 20 minutter. Smag til. Tomatsaucen skal være “tør”.

Tag dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Rul dejen ud til en rund plade (ca. 30 cm i diameter). Læg den på bagepapir eller smurt bageplade. Fordel tomatsaucen over pizzabunden helt ud til kanten.

Fyld:

Lad tun og muslinger dryppe godt af i en sigte og fordel dem over tomatsaucen. Slut med et lag revet Mozzarella.

Bag pizzaen midt i ovnen ved 200° i ca. 25 minutter.

Flere opskrifter med pizza

Opskrifter med: Pizza



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter