Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Boller i karry

Home » Hovedretter » Hovedretter med Svinekød » Farsretter » Boller i karry

Boller i karry



4 pers.

Ingredienser:

400 g hakket svinekød

1 æg

1 dl mælk

3 spsk hvedemel

1 lille revet løg

1½ tsk salt

Peber

Sauce:

1 løg

2 tsk karry

1 spsk olie

2 dl bouillon

2 dl kokosmælk

1 spsk majsstivelse

Citronsaft

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Rør ingredienserne til farsen sammen og lad det trække i 30 min, i køleskabet.

Bring en gryde vand i kog og kom lidt salt i vandet. Dyp en ske i vandet. Tag herefter en klump fars op i håndfladen med skeen og form den i håndfladen til en kødbolle, som kommes i vandet. Fortsæt til farsen er brugt op. Kog bollerne i ca. 6 min. Kom dem op i en sigte og lad dem dryppe af.

Svits løg og karry i olie i en gryde. Kom bouillon og kokosmælk i og kog det sammen i ca. 5 min.

Udrør majsstivelsen i lidt koldt vand og rør det i. Kog saucen kort igennem, og smag til med citronsaft, salt og peber.

Kom kødbollerne i saucen og varm den kort igennem.

Retur til fars-retter med svinekød

Opskrifter med: Farsretter



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter