4 pers.
Ingredienser:
400 g hakket svinekød
1 æg
1 dl mælk
3 spsk hvedemel
1 lille revet løg
1½ tsk salt
Peber
Sauce:
1 løg
2 tsk karry
1 spsk olie
2 dl bouillon
2 dl kokosmælk
1 spsk majsstivelse
Citronsaft
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Rør ingredienserne til farsen sammen og lad det trække i 30 min, i køleskabet.
Bring en gryde vand i kog og kom lidt salt i vandet. Dyp en ske i vandet. Tag herefter en klump fars op i håndfladen med skeen og form den i håndfladen til en kødbolle, som kommes i vandet. Fortsæt til farsen er brugt op. Kog bollerne i ca. 6 min. Kom dem op i en sigte og lad dem dryppe af.
Svits løg og karry i olie i en gryde. Kom bouillon og kokosmælk i og kog det sammen i ca. 5 min.
Udrør majsstivelsen i lidt koldt vand og rør det i. Kog saucen kort igennem, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Kom kødbollerne i saucen og varm den kort igennem.