Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Hvidkålsdolmere

Home » Hovedretter » Hovedretter med Svinekød » Farsretter » Hvidkålsdolmere

Hvidkålsdolmere



4 pers.

Ingredienser:

400 g mager hakket svinekød,
1 dl rasp,
1 stort finthakket løg,
1 æggehvide,
2 spsk. skummetmælk,
Salt og peber.

8 hvidkålsblade,
8 stykker bomuldssnor til at binde kåldolmerne med.
4 gulerødder, skrælles og skæres i små stave,
4 dl fine ærter
Aspargeskartofler,
Persille, evt. bredbladet.

Fremgangsmåde:

Farsen røres. Kålbladene blancheres, hvilket vil sige at de sænkes ned i spilkogende, letsaltet vand og er der et lille minut. Drypper af på viskestykker.

Pak farsen ind i kålbladene og bind med snor.

Sænk dolmerne ned i spilkogende vand og lad dem ligge der ca. 10 minutter, uden at vandet koger, men er lige på kogepunktet.

Kog og pil aspargeskartoflerne.

Damp grønsagerne let i letsaltet vand 3 min. til gulerødderne og 1 min. til ærterne.

Anret med persille, gerne den bredbladede, som har god krydret smag.

Retur til farsretter med svinekød

Opskrifter med: Farsretter



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter