4 pers.
Ingredienser:
250 g hakket svinekød, 250 g hakket oksekød
ca 1 dl rasp
1 dl fløde
2 æg
salt, peber
50 g røget bacon i skiver
Kødet røres med rasp, æg, fløde, salt og peber til en fast fars.
Farsen formes til et brød i et smurt ovnfast fad.
Ovenpå farsen lægges skiver af røget bacon.
Steges i ovn ca 1time ved 200°.
Hæld væske ved når den forlorne hare er blevet gyldenbrun (vand, suppe, boullion eller mælk).
Skysauce:
20 g margarine
2 spsk hvedemel
4 dl væske (stegesky, kartoffelvand, fløde)
Madkulør
Salt, peber
Ribsgele
Smelt margarinen.
Rør melet i.
Tilsæt væske og pisk mens saucen koger op.
Tilsæt salt, peber og ribsgele efter smag.
Tilsæt kulør til saucen har en pæn brun farve.