Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Forloren hare

Home » Hovedretter » Hovedretter med Svinekød » Farsretter » Forloren hare

Forloren hare



4  pers.

Ingredienser:

250 g hakket svinekød, 250 g hakket oksekød
ca 1 dl rasp
1 dl fløde
2 æg
salt, peber
50 g røget bacon i skiver

Kødet røres med rasp, æg, fløde, salt og peber til en fast fars.
Farsen formes til et brød i et smurt ovnfast fad.
Ovenpå farsen lægges skiver af røget bacon.
Steges i ovn ca 1time ved 200°.

Hæld væske ved når den forlorne hare er blevet gyldenbrun (vand, suppe, boullion eller mælk).

Skysauce:

20 g margarine
2 spsk hvedemel
4 dl væske (stegesky, kartoffelvand, fløde)
Madkulør
Salt, peber
Ribsgele

Smelt margarinen.
Rør melet i.
Tilsæt væske og pisk mens saucen koger op.
Tilsæt salt, peber og ribsgele efter smag.

Tilsæt kulør til saucen har en pæn brun farve.

Retur til farsretter med svinekød

Opskrifter med: Farsretter



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter