Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Boller i karry

Home » Hovedretter » Hovedretter med Svinekød » Farsretter » Boller i karry

Boller i karry



6 pers

Ingredienser:
400 g. hakket svinekød 10-12%
1 lille revet løg
1 1/2 tsk. salt
1 dl. hvedemel
2 dl. skummetmælk
1 æg
Peber
20 g. smør eller olie til stegning

Sauce:
1 lille løg
1 tsk. olie
2 tsk. mild karry
4 dl. hønsebouillon
Evt. 1 spsk friskrevet eller finthakket syltet ingefær
1 spsk. citronsaft
1 tsk. sukker
1 spsk. majsstivelse
1/2 dl. fløde 13%

Fremgangsmåde:

Fars

Bring 1 l vand i kog i en gryde. Tilsæt 2 tsk salt. Med en stor teske formes kødboller som koges i vandet. Ca. 8 min. i alt. Tag bollerne op med en hulske og afdryp dem i en sigte.

Hak løget og svits det i olien sammen med karry. Tilsæt bouillon, ingefær, citronsaft og sukker. Kog det sammen ca. 5 min. Rør majstivelsen ud i fløden og rør det i. Smag til med salt og peber. Kom kødbollerne i, varm igennem og server med ris og grønsager.

Retur til farsretter med svinekød

Opskrifter med: Farsretter



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter