Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Skinkeculotte med krydret sauce

Home » Hovedretter » Hovedretter med Svinekød » Gryderetter » Skinkeculotte med krydret sauce

Skinkeculotte med krydret sauce



4 pers.

Ingredienser:

1 skinkeculotte, cirka 600 g
Olivenolie
3 spsk appelsinsaft
1 spsk citronsaft
1 spsk balsamico eller anden rødvinseddike
1 fed knust hvidløg
1/2 hakket rødløg
1 tsk paprika
1/8-1/4 tsk cayennepeber efter smag
2 dl god kødfond eller vand
2 tsk maizenamel udrørt med 2 spsk koldt vand
1 rød og 1 grøn chilipeber
1 appelsin i tynde kvarte skiver
1 spsk honning
1 spsk balsamico

Fremgansmåde:

Brun kødet på begge sider i olie i en gryde.

Tilsæt appelsin- og citronsaft, eddike, hvidløg, rødløg og paprika.

Hæld kødfond ved og kog kødet sagte cirka 15 minutter på hver side.

Tag kødet op og jævn saucen med maizena-jævning. Kog saucen igennem og si den.

Flæk chilipeberne og fjern kernerne, brug evt. gummihandsker. Især hvis du benytter meget stærk chili som eksempelvis Ghost chili der virkelig er stærk.

Skær peberne i strimler og bring dem i kog med appelsin, honning og balsamico. Kom det i saucen.

Skær kødet i tynde skiver, læg dem på et fad og fordel lidt af saucen på det.

Server vintergrøntsager til.

Retur til gryderetter med svinekød

Super lækker champagne fra Frankrig

Opskrifter med: Gryderetter



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter