Ingredienser:
½ kg skært svinekød, bov, nakkekam, skinke
1 – 2 tsk karry
1 spsk olie
2 mellemstore løg
1 – 2 fed hvidløg
1 lille madæble
1 spsk mel
Ca. 1 tsk ingefær
4 – 5 dl bouillon
Salt
Fremgangsmåde:
Skær kødet i terninger ca. 1½ x 1½ cm. Drys halvdelen af karryen over. Pil løg og hvidløg og hak begge dele meget fint. Skræl æblet og riv det på den grove side af rivejernet.
Brun kødet i varm olie i en tykbundet gryde. Tag det op.
Svits løg og hvidløg til de er let gyldne og klare. Drys lidt mere karry over. Tilsæt det revne æble og lad det svitse med. Læg kødet tilbage i gryden. Drys mel over og bland det godt med kødet til det er helt opsuget.
Tilsæt ingefær og bouillon.
Dæk gryden med låg og lad småkoge til kødet er mørt. Ca. ½ time til 45 min.
Tilbehør:
Løse ris, mangochutney, æblebåde dryppet med citron