Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Svinekød i karry

Home » Hovedretter » Hovedretter med Svinekød » Gryderetter » Svinekød i karry

Svinekød i karry



Ingredienser:

½ kg skært svinekød, bov, nakkekam, skinke

1 – 2 tsk karry

1 spsk olie

2 mellemstore løg

1 – 2 fed hvidløg

1 lille madæble

1 spsk mel

Ca. 1 tsk ingefær

4 – 5 dl bouillon

Salt

Fremgangsmåde:

Skær kødet i terninger ca. 1½ x 1½ cm. Drys halvdelen af karryen over. Pil løg og hvidløg og hak begge dele meget fint. Skræl æblet og riv det på den grove side af rivejernet.

Brun kødet i varm olie i en tykbundet gryde. Tag det op.

Svits løg og hvidløg til de er let gyldne og klare. Drys lidt mere karry over. Tilsæt det revne æble og lad det svitse med. Læg kødet tilbage i gryden. Drys mel over og bland det godt med kødet til det er helt opsuget.

Tilsæt ingefær og bouillon.

Dæk gryden med låg og lad småkoge til kødet er mørt. Ca. ½ time til 45 min.

Tilbehør:

Løse ris, mangochutney, æblebåde dryppet med citron

Retur til gryderetter med svinekød

Opskrifter med: Gryderetter



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter