3 pers
Ingredienser:
1 svinemørbrad i en god størrelse
50 g smør
Karry
Paprika
Vand
Lidt ketchup
1 glas champignon
1 grøn peber
150 g cocktailpølser
½ l fløde
Fremgangsmåde:
Svinemørbraden afpudses for sener og skæres i tykke skiver.
Den steges i smør,hvorefter karry tilsættes.
efter smag.
Lidt vand tilsættes, derefter lidt paprika.
Tilsæt væden fra champignon og evt lidt mere vand så kødet er dækket.
Lad det simre ved svag varme i ca 1 time og 15 min.
Nu tilsættes champignon og peberfrugt, som er skåret i strimler.
Hæld fløde ved og tilsæt ketchup, derefter skulle sovsen gerne have en gyldenbrun farve.
Der kan evt tilsættes lidt ekstra paprika som er rørt ud i lidt vand, så det ikke klumper i sovsen.
Til sidst tilsættes pølserne.
Bragt i samarbejde med BXR.dk Undertøj og Boxershorts
Serveres med Ris, kartoffelmos eller pomfrits.