Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Indbagt mørbrad

Home » Hovedretter » Hovedretter med Svinekød » Ovnretter » Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad



4 pers

Ingredienser:

4 plader butterdej
1 svinemørbrad

Fars:
400 gram hakket svinekød
2 spsk hvedemel
1 æg
1 løg
200 gram champignon
1fed hvidløg
1 tsk paprika
1 tsk salt
peber
½ dl letmælk

Fremgangsmåde:

Butterdej tøs op.
Sener og hinder skæres af mørbraden. Herefter brunes den på pande i olie. Den krydres med salt og peber.

Mørbraden lægges til afkøling.

Farsen røres sammen med mel, æg, finthakket løg, knust hvidløg, paprika, salt og peber.

Champignon rensen og snittes i fine tern. Herefter tilsættes de farsen.

Butterdejen rulles sammen til en plade på ca. 30 cm på hver side.

Halvdelen af farsen kommes midt på butterdejspladen.

Mørbraden kommes ovenpå, og resten af farsen pakkes omkring mørbraden.

Butterdejen lukkes ind over fars og mørbrad, så der dannes en pakke.

Pakken lægges i et smurt ildfast fad eller en smurt bradepande. Pensles herefter med mælk.
Bages i ovn ved 200° i ca. 1 time.

Kan f.eks. serveres med flødekartofler og en god salat.

Retur til ovnretter med svinekød

Opskrifter med: Ovnretter



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter